UC Leuven-Limburg

UC Leuven-Limburg biedt professionele bacheloropleidingen aan, onder meer in bedrijf- en office management. Daarnaast organiseert UC Leuven-Limburg bachelor-na-bacheloropleidingen, postgraduaten en permanente vorming. Het biedt een stimulerende leeromgeving waar de student een stevige theoretische basis krijgt, maar waar je ook uitgebreid praktijkervaring kan opdoen. Op dit ogenblik telt de hogeschool meer dan 15.000 studenten.


Knowhow

De route voor uw onderneming wordt uitgewerkt door laatstejaarsstudenten en studenten in de gespecialiseerde opleiding Advanced Business Management.


Ervaring

Onze studenten kennen de laatste ontwikkelingen van hun vakgebied en worden tijdens het project begeleid door ervaren docenten.


Ondernemend

De groep management en technologie van UC Leuven-Limburg staat dicht bij de bedrijfswereld én onderneemt zelf talloze initiatieven om de studenten voor te bereiden op de economische uitdagingen van vandaag en morgen.


Praktijkgericht

Alle opleidingen zijn gericht op de competenties die studenten in hun latere professionele leven nodig hebben. Theorie en praktijk worden zo veel mogelijk in levensechte situaties aangeboden.

University Colleges Leuven-Limburg
Unsplashed background img 3